ABUS cykelhjelm - Kvalitet og erfaring

ABUS står for højkvalitativ sikkerhedsteknologi fra Tyskland. Men i årtier har det tyske selvskab også produteret andet end sikkerhedslåse. De er nu også eksperter på cykelhjelme og har fundet stort indpas hos mange danskere.

Abus cykelhjelme tilbyder en stort udvalg, som fabrikanten opdeler i kategorierne “Urban & City”, “Allround & Touring”, “Race & Sport” og “Kids & Babies”. Virksomheden producerer modeller for alle aldersgrupper: Babyer, børn, unge og voksne. Med hjelme specielt til e-cykler, er firmaet også rettet mod den ældste generation af cyklister. Kategorien “Urban & City” tilbyder cykelhjelme til hverdagen i byen.

Populære ABUS cykelhjelme

Vælg den rigtige model

Hvorfor bære en ABUS cykelhjelm? Selvom der ikke er noget krav til cykelhjelme i Danmark, anbefales det for alle aldersgrupper at bære hjelm. En hjelm forhindrer slemme hovedskader. Både under sport og i hverdagen. Ifølge en undersøgelse lider ryttere med hjelm i cykelulykker 80% færre hovedskader. Abus cykelhjelme giver dig den nødvendige beskyttelse. Ud over en formidabel fremstillingsproces har ABUS udviklet et helt nyt koncept. Her er dæmpningen ikke som sædvanlig fra udvidet polystyren (EPS), men fra en speciel struktur. Denne struktur sparer ekstra vægt, hvilket øger komforten. Da fabrikanten fremstiller disse typer af træcellulose kompositfiberplade, er genanvendelse i højsædet. Således giver denne hjelm ikke kun sikkerhed, men bidrager også til miljøbeskyttelse. For at forhindre varmeopbygning under hjelme har næsten alle modeller ventilationshuller. Nogle modeller har ikke kun reflekser, men også en integreret LED-baglygte. Vi har også æggeskal hjelme.

Udvalgte hjelme fra ABUS

Pendler hjelm

Pendlere, der cykler til arbejde hver dag, stiller nu til dags moderne krav til deres hjelme. Så vi håber at du her på siden har fundet nogle passende modeller. Mange cyklister er vilde med disse specielle cykelhjelme, der ligner 1920-tals fladhætte. De ser også rigtig godt ud til en sportsjakke eller -dragt. På grund af den elegante form og stofdækslet minder disse modeller om regelmæssige hjelme. “Allround & Touring” sektionen omfatter på den anden side modeller med et hurtigt udseende for mænd og kvinder. Ambitiøse mountainbikere eller cyklister finder i kategorien “Race & Sport” særlig lette cykelhjelme, der er kendetegnet ved flere ventilationer og nogle varianter har også inkluderet et visir. I kategorien “Børn & babyer” laver ABUS hjelme til de små, med farverig grafik og dristige farver, der karakteriserer modellerne i dette segment.

Kort historie om ABUS

August Bremicker grundlagde virksomheden i 1924 i en smedje og begyndte produktionen af ​​hængelåse. 14 år senere havde firmaet i Volmarstein allerede 300 ansatte. De første låse bestod af metalplader eller stål og mange mennesker forbinder ABUS med de gyldne hængelåse. I 1971 blev der produceret godkendte låse til cykler. Forkortelsen ABUS står for August Bremicker and Sons. Du kan læse mere på www.abus.dk. I dag er de verdenskendte og verdens førende inden for cykelhjelme og hængelåse. De beskæftiger cirka 3.000 mennesker.