Smarte Bell cykelhjelme

Bell er nok en af de mest kendte producenter af cykelhjelme. Dette firma har vundet adskillige priser, og Bell er blevet kåret til den bedste amerikanske producent af cykel- og sportshjelme. Dette er i høj grad grundet den høje kvalitet og en høj sikkerhed.

Bell cykelhjelme er både til den almindelige forbruger og ikke mindst top atleter og motionister. Materialerne er af høj kvalitet, og udførelsen og designet sidder lige i skabet. Bell hjelme er også meget behagelige at bære på hovedet og passe til de fleste med deres pasform og indstillingsmuligheder. Remmene er nemme at justere og dette giver i høj grad en perfekt pasform.

Populære cykelhjelme fra Bell

Bell cykelhjelme til børn

Især for de små er en cykelhjelm vigtig. Det er den i høj grad på grund af manglende erfaring og dømmekraften. Ud over sikkerhedsaspektet er udseendet og en meget vigtig faktor. Både for voksne og børn. Dog er det for børn endnu vigtigere, da en hjelm via et smart design har nemmere ved at vinde indpas hos de små. Bell cykelhjelme er derfor tilgængelige i mange flotte designs og varianter. Er du vil med Bell cykelhjelme, kan du også prøve at tage et kig på vores POC cykelhjelme.

Designs

Cykelhjelme fra Bell skal altid passe til dig og samtidig beskytte dig mod et fald. Ingen har lyst til seriøse hovedskader og derfor efterlader mærket ikke noget til tilfældighederne. Disse hjelme opfylder de højeste krav til sikkerhed og funktionalitet og udover dette er de mange modeller virkelig lette, velventilerede og på begrænser på ingen måde dit syn. Udformningen af disse letvægtshjelme er kreative og samtidig meget originale. Bell hjelme har et stort udvalg af forskellige modeller.

Andre udvalgte hjelme fra Bell