Casco cykelhjelme

Casco cykelhjelmene er ikke kun forbedret ift. udseendte, de er også forbedret med hensyn til sikkerheden. Hvert produkt har en lav vægt og giver en enorm komfort over en længere periode. De bruges derfor ikke kun i hverdagen, men også til de forskellige sportsgrene. Casco har tilpassede cykelhjelme til sportens behov. For eksempel har racercykelmodellerne fået et visir – de er endda blevet båret af olympiske atleter. Området for børn og unge er også stort, og er specielt skræddersyet til næsten alle aldre. Sidst men ikke mindst er en Casco cykelhjelm utrolig flot i designet og det spiller en vigtig rolle for mange.

Populære cykelhjelme fra Casco

Allround beskyttelse – dobbelt skal og flerlags konstruktion

Casco cykelhjelme er afhængig af en flerlagskonstruktion på mange af sine hjelme. Det betyder at forskellige materialer harmonerer med hinanden og optimalt absorberer energien i tilfælde af fald eller slag.

En særlig funktion er den udførlige dobbeltskal. Dette design giver to øvre skaller og endnu flere sikkerhedsreserver med det. På grund af det kompakte design, bevarer hjelmen stadig en lav vægt, hvilket igen øger slidstyrken. Serien ”Speedster” kan nævnes her.

Afhængig af atletiske krav er en Casco cykelhjelm formet forskelligt. I cykelsportens hjelme er der et udvidet beskyttelsesområde bag på hovedet, uden at det reducere hjelmens aerodynamik. Dette giver dig mere sikkerhed i baghovedet, og tindingerne dækker modellerne pålideligt uden af begrænse for meget. Hjelmene er lavet af solid polycarbonat, hvilket giver den højeste stabilitet på trods af store åbninger til ventilation.

Hjelmklimaet – optimal ventilation på alle områder

Et særligt træk ved Casco-samlingerne er ventilationen. De fleste hjelme har et meget godt hjelmklima, så man altid kan holde et køligt hoved – også ved lav fart. Systemet bag hedder ”Freshair Ventilation 2”. Foran på hjelmen er der monteret store ventilationsåbninger i stort volumen. Vinder trænger så direkte ind i hjelmen. På grund af den luftige kontruktion i det indre, kommer luftstrømmen også ud igen. Det hele kombineres med AIRfit-systemet fra Casco. Hjelmen sidder næsten kontaktløs på hovedet og tillader en konstant cirkulation af den indkommende luft. Den kølige vind transporterer således varmen i hovedbunden meget hurtigt. Sidekanterne er lukket for at forhindre turbulens i luften.

Casco MyStyle – skift design selv

Virksomheden Casco tilbyder ikke kun færdigt designede hjelme – men også et skift-design-selv hjelme. Du kan selv bestemme farven, og indstille hjelmen til dine ønsker eller fx tøj.  Mange serier fra Casco har farvede striber på toppen, som man kan udskifte. Striperne har også en anden fordel – de er reflekterende og giver en 360 graders synlighed. Striperne løber over hele overfladen fra front til bagside, og de klemmes direkte ind i hjelmen.

Størrelsesguide hos Casco – delvis Unisize modeller

Størrelserne på cykelhjelme fra Casco er ikke altid ensartede og afhænger stærkt af den respektive serie eller sport.

Den populære model Activ 2, fås for eksempel i 3 størrelser:

 1. Størrelse S: 52-56 cm
 2. Størrelse M: 56-58 cm
 3. Størrelse L: 58-62 cm

Derudover er der kollektioner, der fx kun dækker størrelse M og L, og skal bæres op til en maksimal hovedomkreds på 63 cm. Der kræves også opmærksomhed på Unisize-serien. Der er kun én størrelse, der normalt oprettes fra 56-59 cm hovedomkreds.

Ungdoms – og børnehjelme – serie Activ Junior og Mini

De såkaldte mini-mini-modeller vidner om en perfekt ergonomi og er også designet til turen i børnenes cykelsæde med den flade baghoved. Takket være konstruktionen er de robuste, sikre og varmebestandige. I forkanten er der fastgjort  et visir, og ved akterenden er den regndråbeformet. Således er dit barn forberedt på erhvert vejr. Der er valgfrit vinterudstyr til cykelhjelmene. En særlig funktion er ledningerne på siden af hjelmene.

Dette letter justering af remmene, og der er ikke mere fastklæbning. Sæt cykelhjelmen på, spænd remmen og den er allerede instillet korrekt. Serien Mini Mini er tilgængelig for de små med en hovedomkredt på 44 cm. Serien Mini 2 er en efterfølger med en hovedomkreds på 52 cm for lidt ældre børn.

Visir og Speedmask

Hjelmskærmen foran giver et bedre udsyn og beskutter i en lille grad mod snavns og regn. Det kan justeres i højdren og dermed tilpasses din egen synlighed. Mest kommer farven på hjelmen og giver et dynamisk udseende. Serien med visir har såkaldte SpeedMask. Visiret kan klappes let opad og giver et fuldt synsfelt. Carbonic-diske i den optiske klasse 1 sikrer en god udsigt. Derudover kan hjelmen inkusive visir også bruges af brillebrugere.

Vautron automatisk visir

Du er bedre stillet med Vautrin automatisk visir. Den tilpasser sig de skiftende lysforhold inden for få sekunder og giver altid en god udsigt. Visiret er selvrensende takket være speciel belægning og ikke tåger.

Casco-Loc sikkerhedslås

Hjemene åbnes og lukkes af den populære Casco-Loc. Det er en innovativ mekaniske, der tillader åbning med én hånd. Alt hvad du skal gøre er et trække i det lille reb på låsen, og din cykelhjelm åbnes. Justeringen af hagestroppen udføres også her og det gøres på få sekunder.​

 1. Allrounder til hverdage og sport
 2. Stiftung Warentest testvinder (grad 1,7)
 3. 26 ventilationsåbninger
 4. Justeringsmuligheder vandret og lodret
 5. Justering af hjul bagpå hovedet
 6. Mold teknologi
 7. Omkring 300g dødvægt
 8. Med visir og dybt occipital område
 1. Meget god aerodynamik
 2. Lukkede sidekanter
 3. Godt ventilationssystem
 4. Patenterede luftledninger
 5. Visir med automatisk funktion
 6. Dobbelt Shell Technology
 7. Enkel lukning
 1. Til landevejs – og mountainbikes
 2. Meget god ventilation
 3. Høj bærekomfort
 4. I-støbt skal
 5. Højdejusterbar skilt
 6. Kompakt profil for mere beskyttelse bag på hovedet
 7. 3 forskellige farver muligt
 8. ”MyStyle” som designindstilling
 1. Inmold konstruktion for mere sikkerhed
 2. Mange luftåbninger
 3. Enkelt lukningssystem
 4. Kompakt form med flad baghoved
 5. Reflekterende striber
 6. Farmeworx som et polyamid-skelet
 1. Meget god pasform
 2. Egnet til ovale hovedomkreds
 3. Størrelser fra 50 cm er tilgængelig
 4. Lyst og mørkt design
 5. Klima automatik
 6. Vaskbar indre pude
 7. Fås til vinterbrug
 8. Hardshell udvendigt og indvendigt
 9. For skatere og cyklister
 1. Cykelhjelm i urban stil
 2. Klapp visir foran
 3. Tysk designerpris normineret 2017
 4. Fås i 3 størrelser
 5. Flerlagskonstruktion for mere sikkerhed
 6. Design via MyStyle er muligt
 7. Insektbeskyttelse foran
 8. Kompakt profil