Hövding Airbag cykelhjelm

Du har måske ikke hørt om en Hövding cykelhjelm med airbag før? Faktisk har Brandet været på markedet nogle år efter hånden og har indtaget Danmark med storm. Flere og flere vælger denne sikre cykelhjelm, da den har en god pasform omkring halsen. Egentlig fungerer den som en slags krave, der ikke er særlig synlig. Vælter man på cyklen, vil kraven hurtigt puste sig op og lave en skal rundt om hovedet. En utrolig smart, effektiv og sikker løsning, da den dækker hele hovedet og ikke kun toppen som en almindelig hjelm.

Hövding cykelhjelm

Cykelhjelmen kaldet Hövding er en virkelig revolution på markedet. Produktet blev opfundet og udviklet af to kvindelige industrielle studerende fra Sverige i 2005. I sidste ende tog det syv år at sælge den beskyttende airbag som et certificeret produkt. Til dato er mere end 60.000 modeller repræsenteret for cyklister, der har beskyttet mere end 1.000 af dem ved styrt. Målet for mærket er ikke kun cyklisters sikkerhed. Det drejer sig snarere om at udvikle en hjelm, som alle kan lide at bære. Design og håndtering spiller derfor lige så vigtigt en rolle som beskyttelsesmekanismen på en Hövding hjelm.

Hövding 2.0

Cykelhjelm Hövding 2.0 – Med cover

Hövding 3.0

Hövding 3 cykelhjelm

Hvor sikker er den?

Stanford University har været imponeret over produktets stødabsorption, hvilket betyder, at der er en stor reduktion i risikoen for hjernerystelse sammenlignet med brugen af en traditionel hjelm. Årsagen til dette er, at Hövding hjelmen gør et godt stykke arbejde med at indkapsle ens hoved og omslutte hovedet med en stor mængde af polstring.

Desuden immobiliserer den nakken, som en almindelig hjelm slet ikke gør. En Hövding cykelhjelm virker ved hjælp af sensorer, der tager målinger 200 gange i sekundet for at afgøre, om den skal pustes op eller ej. Der er ingen fare for at den går af, når den ikke er i brug. For at produktet skal virke, skal du lukke en knap nær lynlåsen efter den er monteret.

Hvad hvis hjelmen har været aktiveret?

Ligesom en bilairbag kan produktet kun fungerer en gang, men brandet tilbyder et udskiftningsprogram. Skulle du være uheldig nok til at være i en ulykke, og Hövding gør sit job, så kan du få en ny meget billigere.I lighed med den anbefalede levetid for et traditionel hjelm, forventes airbaghjelmen at leve 5-6 år. Den fås i tre størrelser (små, mellemstor og stor) og leveres som standard i sort, med brugerdefinerede farveindstillinger til de modebevidste.

Se resten af Hövding udvalget her

Se her hvordan den oppustelige hjelm virker i praksis

Fordele og ulemper ved en oppustelig hjelm

Som ved så meget andet, er der altid fordele og ulemper ved produkter. Nedenfor er der et hurtigt og nemt overblik over egenskaberne for Hövding hjelmen. Hövding er et interessant produkt , der bæres rundt om halsen og er beregnet til at erstatte en konventionel cykelhjelm. Skulle du kolliderer, aktiverer Hövding en airbag, der indkapsler og beskytter dit hoved. Efter at have set adskille test, viser det sig at teknologien er imponerende og sikker.

  1. Ny teknologi
  2. Uovertruffen beskyttelse
  3. Smart design
  1. Forholdsvis dyr
  2. Tung
  3. Kan kun anvendes én gang

Opladning og batterilevetid

Hövding har et batteri, der varer ca. 10 til 15 timer. Derefter skal den oplades. Når den er slukket, varer batteriet op til 36 dage. Energien forbruges primært af sensorerne, fordi de altid er aktive. Du kan nemt kontrollere batteriniveauet via tænd / sluk-knappen. LED-indikatoren viser, hvor godt batteriet er opladet. Der er også et lydsignal, når batteriniveauet er for lavt. Ca. en time før energien er opbrugt lyder signalet. Opladning er via et USB-opladningskabel. For korrekt opladning skal hjelmen være i kablet ca. 6 timer. Hvis du kun cykler 30 minutter om dagen, vil opladningen først være nødvendig hver 2. uge. Når hjelmen bliver aktiveret, er der højt bang og millisekunder senere har airbaggen indkapslet bærerens hoved.

Ikke bare en oppustelig hjelm

Hvad med en cykelhjelm, der ikke er synlig ved første øjekast? Airbag hjelmen fra Hövding opfylder netop disse krav. Den er nem at håndtere og udløses i det rigtige øjeblik. Hjelmen dækker hele kraniet, nakken og øvre halshvirvler. Du får bedre beskyttelse med Hövding end en konventionel hjelm. Derudover har du fordel af forskellige designs, så du altid kan tilpasse hjelmen nøjagtigt til dit outfit. Opfindelsen fra Sverige har allerede vundet adskillige priser og udvikler sig konstant. Kunderne er mest overbeviste i modellen, når de allerede har mestret et styrt uden mén. Hjelmen er også yderst attraktiv, da den ikke ødelægger frisuren eller er for varm omkring hovedet. Vælg mellem tre størrelser og find en ny hjelm, som er særligt velegnet til bykørsel og almindelige cykelture.

For dem, der ikke ønsker at bære en konventionel hjelm, er dette en cool gadget, der fungerer godt og giver imponerende beskyttelse. Produktet kan nemt anvendes til almindelige cyklister, der vil være smart og være med på moden. Hjelmen er selvfølgelig ikke designet mod cykelryttere eller til mountainbike kørsel. Er du en almindelig pendler og træt af din normale hjelm, kan man med fordel prøve Hövding.