Stilede Kask cykelhjelme

KASK er stadig en relativ ung virksomhed, da den blev grundlagt i Italien i 2004. De har specialiseret sig i udvikling, design og produktion af hjelme til forskellige anvendelser. På trods af den korte tid, hvor mærket er på markedet, har det allerede fået tildelt nogle præmier – fx ISPO og Eurobike. KASK cykelhjelme har adskillige patenter og anvender innovative teknologier til deres højkvalitetshjelme. Cykelholdet Team Ineos har også anvendt mærket i flere år og leveret stærke resultater.

Kask logo

KASK’s mission er at opretholde en perfekt balance mellem teknologisk ekspertise, funktionalitet, sikkerhed og attraktivt design i deres produkter. KASK forsker konstant og leder efter måder at gå ud over og forbedre kvaliteten af Kask hjelme endnu mere. Nu blandt de største mærker inden for sport og udendørs, er KASK forpligtet til at opretholde de højeste standarder inden for produktion af sikkerhedshjelme for at sikre den højeste kvalitet og tilbyde de bedste beskyttelseshjelme til de mest krævende kunder. Er man ikke helt til en Kask cykelhjelm, vil en POC cykelhjelm helt klart gøre positivt indtryk. Disse hjelme er også af utrolig høj kvalitet, men laver helt anderledes design.

Udvalgte modeller

Kask cykelhjelm sortiment

Valget af cykelhjelme hos KASK er relativt håndterbart sammenlignet med det store sortiment fra andre producenter. De forskellige modeller tilbyder topydelse og avancerede teknologier. Frem for alt overbeviser det innovative UP – and DOWN-system, der sidder meget lavere på bagsiden af hovedet end justeringssystemer fra andre producenter. Komforten er derfor unik, og du vil ikke bære noget andet på hovedet, mens du cykler.

Ud over materialernes rene kvalitet og KASK-designens unikke elegance, giver KASK sikkerhedshjelme til udendørs sport atleter den uvurderlige frihed ved at vide, at de er beskyttet. KASKs perfekt ergonomiske hjelme, der er produceret udelukkende i Italien, blev udviklet til at imødekomme behovene hos verdens største atleter, og derfor sikrer de brugeren enestående komfort selv under de mest strenge omstændigheder. KASK cykelhjelme skylder deres unikke egenskaber til genialiteten i det integrerede struktursystem, der er udviklet af KASK-teamet, som kombinerer det største beskyttelsesniveau med hjelmens letteste masse for at sikre komfort og sikkerhed for brugeren.

Racercykelhjelme har det største udvalg af forskellige modeller, som kan fås i mange forskellige farver. Det vil give mening, hvis man finder en cykelhjelm med en slående farve, da det øger sikkerheden i trafikken. De bedste hjelme fra Kask har en fremragende ventilation og er også meget lette, hvilket gør de lange ture behagelige/overskuelige.

Derudover tilbyder Kask også Time Trial hjelme, samt MTB-hjelme.

For by-cyklister er det også et lille udvalg af egnede byhjelme. Life Style modellerne har deres helt eget udseende samt sort visir, som ikke påvirker synsfeltet. Der findes også sporty design, hvis man foretrækker det. De er forsynet med reflekser for større sikkerhed.

Udvalget af MTB og byhjelme er dog stadig meget begrænset.

Størrelsesguide hos KASK

Valget af hjelmen skal være baseret på dens tekniske egenskaber og den ydeevne, kombineret med komfort og design. Her er der nogle tips for at vælge den rette hjelm:

  1. Det første du kan gøre er at bære hjelmen i nogle minutter, for at se om hjelmen passer godt og om den giver dig nogen form for smerter/tryk.
  2. Når hjelmen er på, kan du prøve at rykke rundt på hjelmen for at teste dens komfort. Den må helst ikke glide rundt på hovedet, for ellers beskytter den ikke.
  3. Når hjelmen er spændt fast, skal den være behagelig at bære men den må heller ikke kunne flyttes rundt.
  4. Når du har spændt hageremmen, må den ikke forhindre bevægelse af nakken.
  5. Du skal altid tjekke hjelme for sikkerhed og komfort, og vælge den hjelm du bedst kan lide.

Størrelsen på KASK-hjelme, svarer til omkredsen af dit hoved. Omkredsen er i cm.

Her ses de forskellige størrelser, til de forskellige modeller:

Infinity, Rex & Rapido

 StørrelseCM 
 Medium52-58 
Large 59-62 

Bambino Pro & Mistral

 StørrelseCM 
 Medium55-58 
Large 59-62 

 

Protone, Valegro & Utopia

 Størrelse CM 
Small 50-56
Medium 52-58
Large  59-62 

Mojito X

 Størrelse CM 
Small 48-56
Medium 52-58
Large  59-62 
XL 63-64