MET cykelhjelm - Design og fart

Virksomheden MET giver beskyttelse til hele familien med sine produkter. Både kvinder, mænd og børn finder specielt MET cykelhjelme skræddersyet til behovene og anvendelsesområdet. Uanset om du er på farten i din fritid med din cykel eller ude på en racercykel eller mountainbike, så finder du helt sikkert en passende cykelhjelm til dit behov.

Virksomheden ser tilbage på mere end 20 års udvikling og tilbyder mange testede og innovative systemer. Hjelmene fokuserer på effektivitet, beskyttelse og komfort. Derudover er de i konstant udvikling. Du er helt sikker på at finde en hjelm, der passer din kørestil eller din hovedform. På siden kan du vælge mellem forskellige kategorier og altid nye kollektioner. Du bestemmer selv, om det snarere skal være lyse farver eller klassiske stilarter. I de følgende afsnit vil vi fokusere mere på specifikationerne ved en MET cykelhjelm.

Populære MET cykelhjelme

Udvalgte hjelme fra MET

Konstruktion og materiale

Mange cykelhjelme af MET bliver fremstillet ved hjælp af Double In-Mold-processen. Hjelme henvender sig også super som cykelhjelm til kvinder. De består derfor af en dobbelt robust plastskal udenpå og hårdt skum indeni. Det hårde skum svejses fast på den ydre skal og limes ikke kun.

Der er også tilstrækkelige ventilationsåbninger på de fleste hjelme i modelserierne. Mange er også forsynet med et insektnet, så ingen insekter kan komme ind i hjelmen under kørslen. Atleter elsker ventilationssystemet, da indre luftkanaler er med til at nedkøle hovedbunden. Derved er man sikker på at hovedet har en tilpas temperatur -selv ved varme forhold.

Pasform og polstring

Pasformen spiller en vigtig rolle ved cykling. MET cykelhjelme er derfor udstyret med et drejelåsesystem kaldet Safe-T Advanced. Derfor er det ikke kun en plastikring til hovedet, men hele systemet er højdejusterbart og tilpasser sig dermed endnu bedre til din hovedform. Stropperne er også lette at justere i længden. Her er det særlige ved, at det er Air-Lite polstring stropper, der sikrer en behagelig pasform.

Endnu bedre er en cykelhjelm med god polstring. MET hjelme er anvender en anti-allergisk og vaskbar pude kaldet Coolmax. Polstret føles ikke kun blødt, det kan også let rengøres i vaskemaskinen. Forenden af hjelme har endda en gelepude indbygget, der gør længere cykelture mere behagelige. Fjerner man hjelmen efter en lang tur, har man ofte ikke nogen trykmærker. Derudover absorberer polstret selvfølgelig også sved under kørsel. Takket være gelen løber sveden ned på siden og generer derfor ikke ansigtet.

MET cykelhjelm størrelse

Grundlæggende passer alle hjelme fra mærket i henhold til følgende tabel:

Størrelse S: 52 – 56 cm
Størrelse M: 56 – 58 cm
Størrelse L: 58 – 62 cm
Størrelse XL: 60 cm

For personer med en særlig stor hovedomkreds fører virksomheden XL i sortimentet. Her er der hjelme til alle dem, der har en hovedomkreds på mere end 60 cm. Der er ingen klar afgrænsning blandt børn og unge. Det afhænger altid af hjelmserien. Yo-Yo-kollektionen er for eksempel velegnet til ældre børn og starter med en hovedomkreds på 51 cm i størrelse S. De mindste cyklister, der anvender MET finder størrelser ned til en hovedomkreds på 46 cm. Det gælder serierne Buddy og Superbuddy. Modellerne har en flad bagside, der øger komforten, hvis barnet sidder i en cykelstol. Hjelmens forkant har et lille visir og beskytter bedre mod direkte sollys.

Derfor skal du vælge hjelme fra MET

MET tilbyder dig et bredt udvalg af kategorier og prisniveauer, så du kan finde den rigtige cykelhjelm til din smag og anvendelsesområde. I kategorien til racer cykelhjelme er der modeller med en særlig lav vægt og god aerodynamik. De justerbare Kevlar stropper giver samtidig mere sikkerhed og komfort. Som MTB hjelm er mærket og specialister og tilføjer modeller med omfattende beskyttelse af hovedet og ansigtet. Bare sørg for, at visiret i dit synsfelt ikke påvirker dig. Brandet er også kendt for mange farverige designs til alle kategorier. Du kan også vælge et klassisk look, hvis du hellere vil det. MET giver alsidighed og italiensk kvalitet.