Nutcase cykelhjelm - Smart design

Nutcase cykelhjelme er blevet kendt for den særlige udformning af cykelhjelme, og den halvcirkulære form. Som en nøddeskal sidder modellerne sikkert og behageligt på hovederne hos børn og voksne. Med alle mulige sports – og fritidsaktiviteter er du fuldstændig beskyttet med en Nutcase cykelhjelm – Prøv eksempelvis dine første stunt på BMX og føl dig sikker. Nutcase er kendt som en multisportshjelm og allrounder i gadestil til cykler, inliners og skateboards.

Nutcase logo

Populære cykelhjelme fra Nutcase

Udførelse og materiale – robust konstruktion med halvskaller

En Nutcase cykelhjelm har alle en slidstærk ABS ydre skal. Den er meget robust og lavet i ét stykke. Inde i hjelmen er skallen lavet af et hårdt EPS skum, som er svejset fast – og ikke kun limet. Dette resulterer i en høj stabilitet, og de to materialer arbejder effektivt sammen i en slagkraft.

Nutcase er afhængig af den halve skal som form – hjelmene fortsætter dybt i baghovedet og beskytter samtidig templerne på hovedet.

Monter på hovedet – via justeringsskure og pude

Nutcase-produkterne viser en behagelig og god pasform på hovedet. Hjelmen fastgøres ved hjælp af en indstillingsskrue på bagsiden – når du drejer sikrer der, at en ring af plastik fortsætter med at trække sig ind. Hjelmen presser så automatisk nærmere dit hoved, hvor der samtidig bliver taget hensyn til form og omkreds. For endnu mere komform er der puder indbygget indvendigt. Polstret er let af fjerne og kan vaskes i vaskemaskinen.

Andre udvalgte hjelme

Nutcase – størrelser

Der er ingen forskel mellem mænd og kvinder.

Størrelse S: 52 – 56 cm
Størrelse M: 56 – 60 cm
Størrelse L: 60 – 64 cm

En fordel i forhold til andre producenter, er den brede vifte af størrelser. Selv slanke hoveder med 52 cm kan vælge en Nutcase cykelhjelm til voksne. Og selv store hoveder over 60 cm passer nemt i halvskallet, hvilket ikke er tilfældet med alle mærker.

Børnehjelme er relativt små og smalle. Størrelserne er en del af konceptet. Den er opdelt i to sektioner – for babyer og for ældre børn:

Størrelse XXS: 47 – 50 cm
Størrelse XS: 48 – 52 cm

Hvis hovedomkredsten er tæt på grænsen for den næste størrelse, skal man vælge den større model. For børnehjelmene er det kun montering, der viser sikkerhed. For den optimale komfort og den rigtige holdning kan cykelhjelmen næppe mærkes på hovedet.

Nutcase børnehjelme – Little nutty & Baby nutty

Børnehjelme fra Nutcase er opdelt i to kategorier:

 1. Baby nutty (babyer og småbørn)
 2. Little nutty (ældre børn)

Sammenlignet med voksenmodellerne, har disse modeller ingen justering via en drejeknap på bagsiden. I stedet er det fastgjort et elastisk bånd, som kan justeres individuelt.

Andre særlige egenskaber – magnetisk lukning og ventilation

Mange modeller har et aftageligt visir, så du bestemmer selv, hvilket udseende din cykelhjelm skal have. Måske er det mere sporty og kølig uden et visur, eller som en byhjelm egnet til daglig brug med et visir til mere sol – og vejrbeskyttelse.

Fidlock magnetisk lukning

Den magnetiske lukning gør modellerne nemme at bruge. Selv med en hånd, kan du nemt åbe remmene. For at lukke bejøver du kun at brige begge dele sammen indtil magneten låser helt. Det er et særligt anti-fældebeskyttelse og en behagelig hageunderlag på remme.

Ventilations kanaler

En god cykelhjelm skal sørge for en tiltrækkelig ventilation. Der er ca. 11 luftventiler i modellerne, som normalt er arrangeret symmetrisk. De tilpasser sig udseende og mærkes slet ikke i designet.

Nutcase som et designundersøgelse – fra monokrom til farverig

Der er ingen grænser for din fantasi, og du kan se frem til en ægte speciel funktion i farve. Ud over de mange monokrome modeller kan man finde stilfulde mønstre i serien. Fx er der hjelme som en melon, billiardkugle, træudseende og med store prikker. Børnene elsker bille-designet, de farverige blomster og stjerner på hjelmen. Hvert design har specielle navne, alt efter udseende.

Serie ”Nutcase Gen3”

 1. Trejde generation af hjelm
 2. Runde åbninger
 3. Til voksne og teenagere
 4. Magnetisk lukning
 5. Behagelig pasform
 6. Med visir som solskærm
 7. Hage pad
 8. Gadehjelm
 9. Reflekterende logoer

Serie ”Little Nutty”

 1. Stabil ydre skal
 2. Fra 48 – 52 cm
 3. Til børn og unge
 4. Drehradverstellsystem
 5. Hudvenlig hagestrop
 6. Magnetisk lukning 
 7. God luftcirkulation
 8. Ventilationsåbninger 
 9. Seje design til drenge og piger

Serie ”Baby nutty”

 1. Fra 47 – 50 cm
 2. Babyer
 3. Småbørn
 4. Blød kindpude
 5. Elastisk bånd
 6. Flad baghoved
 7. Beskyttelse ved templerne
 8. Søde designs
 9. Ventilationsåbninger

Serie ”Metrorid hjelm”

 1. Urban stil
 2. Egnet til daglig brug
 3. Visir til fastgørelse
 4. Høj beskyttelse
 5. EPS skum indeni
 6. 360 grader reflekser
 7. Refleksbånd
 8. Magnetisk lukning
 9. Meget blød kindpude

Serie ”Tracer”

 1. Fidlock magnetisk lukning
 2. Enkelt at påsætte visir
 3. Lav vægt
 4. Inmold konstruktion
 5. Hage pude
 6. Godt ventilationssystem
 7. Smalle ventilationsåbninger
 8. Lyse farver
 9. Luftig hjelm