Smarte Specialized cykelhjelme

Innovativt, kreativt, specialiseret. Det er lige det Specialized cykelhjelme er. Den amerikanske producent er velkendt og populær i cykelbranchen. Specialized blev grundlagt i 1974, og har hovedkontor i Californien, USA. Oprindeligt blev der kun produceret cykeldæk, men senere efterfulgt af udvikling og produktion af cykler. Specialized blev berømt i 1980’erne – med den velkendte Stumpjumper bragte virksomheden verdens første masseproducerede mountainbikes på markedet. I dag er udvalget af cykelprodukter meget stort, og lader intet tilbage at ønske. Passende tilbehør og førerudstyr – såsom cykelhjelme, tilbydes nu i et stort omfang. Kontinuerlig produktudvikling sikrer reel innovation på alle områder. Så er du på udkig efter en Specialized cykelhjelm, er du landet det rigtige sted.

Specialized logo

Populære cykelhjelme fra Specialized

Alt i udstyr

Som udstyr til hver ambitiøs cykelrytter tilbydes cykelsko, cykeltøj og cykelhansker. Inden for hvert af disse områder tilbyder Specialized produkter af høj kvalitet. Med hensyn til sikkerhed er et meget specifikt udstyr specielt vigtigt – cykelhjelmen. Her er der nogle forskellige modeller virksomheden har:

MTB hjelme

For fans af mountainbikesport, der kan lide at bevæge sig på stier op eller ned af dalen, er der tilsvarende MTB-hjelme at købe. Kun disse typer cykelhjelme opfylder de særlige krav og giver tilstrækkelig beskyttelse.

For alpinister der cykler ned ad bjergene med en betagende hastighed, er der meget specielle varianter med Fullface-hjelme. Disse ligner mere en motorcykelhjelm, da ansigtet og hagen er fuldstændig beskyttet ved hjælp af en hagestrop.

All-mountain-rytter vil også blive tilbudt modeller, der giver god ventilation for de krævende stigninger. Til kvinderne findes der modeller med særlig pasform og tiltalende design.

Road hjelme

Asfalten brænder, sveden drypper fra panden, kilometer efter kilometer – det er racing. Enhver der kan lide at praktisere denne disciplin af cykling, skal købe en passende racercykelhjelm.

Her er S-Works Prevail en af de mest populære Specialized cykelhjelme og blandt de letteste hjelme der findes på verdensplan. Graden af genkendelse er høj, fordi mærkets racercykelhjelme har en slående ventilationsåbning i panden foran, hvilket giver tilstrækkelig frisk luft. Selv for triatlon fans, der skal dække meget lange afstande, er der tilsvarende aerohjelme. 

Uanset om det er begyndere, ambitiøse ryttere eller professionelle, er der noget for enhver smag. Der er specielle varianter til damerne i subtile farver.

Cykler og tilbehør

Specialized er kendt for de mange innovative produkter inden for racercykler og mountainbikes. Med S-works­-serien tilbyder virksomheden absolutte high-end produkter, der er udstyret med den fineste teknologi. Men også billigere modeller er tilgængelige. Ikke kun den professionelle og avancerede finder sin ønskede model, men også begynderen. Dirt-, Cross – og E-Bikes dækker også andre områder. Børnecykler mangler naturligvis ikke, og runder derved sortimentet af.

Specialized har også en bred vifte af cykeltilbehør. Fra cykeldæk til sadler til racercykler. De tilbyder virkelig alt hvad man har brug for.

Specialized cykelhjelme – high tech til dit hoved

Beskyt hvad der er godt” gælder for enhver cyklist. Fordi intet er så vigtigt for den menneskelige krop som hovedet og på samme tid så skrøbeligt. Derfor sættes hjelmen på. Men selv erfarne cyklister er ofte tilbageholdende på trods af de risici, der er forbundet med hjelmløs kørsel. Årsagen er ofte: for tung, for varm og for ubehagelig at have på. Specialized har længe været klar over disse ulemper og tilbyder derfor sikre, komfortable cykelhjelme, der samtidig har et flot design.

Specialized er afhængig af funktionalitet og innovation

Alle Specialized cykelhjelme har deres funktionalitet tilfælles. En optimal beskyttelseseffekt ledsages af integreret ventilation og en behagelig lav totalvægt. Tilføjet er et sporty design og mange små, innovative finesser der adskiller hjelmene fra mængden.

  1. Specialized S-Works Prevail tilbyder øget slagbeskyttelse med patentsøgt EPS-skum med Dual Density, mens det integrerede Kevlar-bur reducerer vægten og øger stabiliteten.
  2. For ekstreme MTB-kørere er der Specialized hjelmen Dissident, som giver dig mulighed for at teste grænserne for Downhill hastighed og radikale spring.
  3. Fullface hjelmen som er lavet af kulstof er i øjeblikken en af de letteste og mest teknisk avancerede hjelme i dette segment. Det bruges regelmæssigt at professionelle i deres løb.

Men ikke kun for de særlige krav der er stille til MTB og landevejssport er Specialized cykelhjelme særligt velegnede. For triatleter og professionelle inden for tidsforsøg har Specialized aerohjelme, der kanalisrer luftstrømmen ekstremt effektivt med en såkaldt 4-Dimensions ventilationssystem, og takket været Mouthport-formen reducerer det luftmodstanden ekstremt.

Hjelme til hverdagen

Børnehjelme er mindre præget af højteknologiske udviklinger, men overbeviser med et solidt håndværk, høj beskyttelse og et attraktivt design. Isør børn og teenagere nægter ofte at tage en ”uncool” cykelhjelm på. Specialized bruger derfor et legende design og en tidløs form.

Men det er ikke alt: specielt til BMX-fans, hverdagslige pendlere og tur-entusiaster tilbyder Specialized også specielt optimerede hjelme, der opfylder deres særlige krav. Fx de specielle damehjelme, som de har i alle kategorier. Andorra-hjelmen er for eksempel den perfekte Specialized hjelm til kvindelige Trailriders og sikrer med en tri-fix strop og HairPort SL-systemet at kvinderne med deres hestehaler ikke har noget problem.

Favorithjelm hos mange

Specialized hjelme er populære både blandt mænd og kvinder. Specialized hjelmen til ambitiøse landevejscyklister, er ultralette og forstærket med aramidfibre. Det unikke ventilationssystem holder dig kølig selv i vanskelige situationer, og takket være dens dybe ventilationskanaler får det sin fulde virkning selv i de varmeste temperaturer. Den firfoldede inmold-proces, der også bruges i mange andre Specialized hjelme, garanterer stabilitet i tilfælde af en nødsituation og giver beskyttelse.