Bliv set med LED cykellygter

Dem der er ude i mørket uden lys, risikerer ikke kun problemer med politiet, men bogstaveligt talt også ikke at kunne blive set, hvilket kan medføre slemme styrt og det, der er endnu værre. Moderne LED cykellygter er små, men alligevel super kraftige. De er ofte uundværlige til cykelture efter solnedgang og de giver ofte mulighed for at cykle med normal hastighed midt om natten. Se eventuelt også vores smarte cykelhjelme med lys.

Populære LED cykellygter

Hvorfor skal du vælge cykellygter med LED?

Hvilken type belysning du klassificerer som praktisk, afhænger helt af dine behov. Mange vælger magnet cykellygter som den mest effektive metode, da lygterne altid sidder fastmonteret sammenlignet med almindelige cykellygter med LED.

Magnetlygter er af mange foretrukket, men skal man have et ordentlig lys på cyklen, kræver det også en god LED cykellygte. I dag har de utrolig lav vægt og kan nemt installeres og efterfølgende puttes i lommen. De nye baglygter har i øvrigt også utrolig skarpt LED lys og 15 lux er ikke en sjældenhed. De bruger har også et meget lavt strømforbrug, så der er ingen undskyldning, for ikke at have lys på cyklen.

Med cykellygter fra vores online side, kan du med sikkerhed komme frem til din næste destination når som helst på dagen. Vi har også almindelige, lette og robuste cykelhjelme til kvinder og børn.

Lys til cyklen må ikke være dyrt

Uanset om du vil købe magnet cykellygter eller en moderne batterilampe med LED til din cykel, behøver den rigtige cykelbelysning ikke at være dyr. På vores hjemmeside finder du komplette batterilysesæt til rigtig fornuftige priser. Vi går også efter at kunne tilbyde mange forskellige producenter og produkter til forskellige priser. Hver cyklist har forskellige behov, der skal dækkes.