Cykelstol til cyklen - Tag barnet med

Vil du købe en cykelstol? Vi har helt sikkert have det barnesæde til cyklen, du leder efter! Skal du ud på en cykeltur med dit barn og opdage verden? Dette er muligt med et sikkert og godtkendt cykelsæde til bagpå cyklen. De er typisk opdelt i 2 niveauer:

9-22 kg
20-35 kg

Alle cykelsæder i vores sortiment overholder naturligvis den europæiske sikkerhedsstandard. I vores brede og alsidige udvalg på Sikker Cykling, finder du mange cykelstole.

Populære og sikre cykelstole

Typer og modeller

Et cykelsæde er en meget praktisk løsning til sikkert at have barnet med på cyklen. Der er mange forskellige cykelsæder. Man har valget mellem sæder, der kan fastgøres til sæderøret eller bagpå. Vælg et cykelsæde, der passer til dine behov. Der er også cykelsæder med eller uden ryglæn, aftagelig polstring eller med justerbare fodstøtter. Det vigtigste er at sædet passer barnet og har den korrekte størrelse. Cykelsæder fås i mange farver og designs. Finder man et sæde, der er pænt, men upraktisk, bør man helt klart vælge et andet. I princippet er designet og farverne ikke så vigtige. Sikkerhed fremfor alt!

De forskellige brands

Vi er partnere med forskellige andre sider og derfor kan vi tilbyde et bredt sortiment af disse typer sæder. Derudover lister vi på vores sidde disse mærker:

Bobike
Qibbel
Yepp

Vi mener overstående brands går meget op i sikkerhed og komfort og er blandt andet en stor grund til, at de fremvises på vores side.

Hvad med alder og montering?

Man kan tage børn med op til 7-års alderen med bagpå cyklen, dog skal der især tages højde for den maksimale vægt og samtidig om sædet er godkendt til barnet. Disse oplysninger fås direkte fra producenten.

Beslaget til cykelstolen er normalt fastgjort til sæderøret. Hvis barnet ofte skal transporteres på forskellige cykler, anbefales et andet beslag fra producenten eller et universalbeslag, der kan tilkøbes. Det eneste man så blot skal skifte, er cykelstolen.

Sikkerhed og komfort

Din lille passager (barnet) skal have det behageligt og sidde sikkert i sædet. Man dog som cyklist også være i stand til at sidde behageligt og kunne styre cyklen sikkert. Takket være det store udvalg, vil du helt sikkert finde et barnecykelsæde, der passer til dine behov. Ved længere ture er et sæde med justerbar hvileposition klart at foretrække. Husk også at se om sædet har reflektorer, der forbedrer synligheden. Derudover skal barnet selvfølgelig også have en cykelhjelm til børn.