Stort udvalg af cykler online

Uanset om det drejer sig om atleter, pendlere, børn eller juniorcyklister, så tilbyder vi hos Sikker Cykling et stort udvalg til alle. Vi tilbyder børnecykler i alle størrelser, ungdomscykler og et stort udvalg i herre- og damecykler. Vil du købe en mountainbike? Intet problem. Derudover tilbyder vores onlinebutik hurtige racercykler og elcykler.

Cyklen er et universelt transportmiddel

El-cykler er samtidig blevet mere og mere populære. Deres elektriske motor hjælper dig med at trampe og dermed er det endnu lettere og hurtigere at komme fremad. En cykel er samtidig genial i byen, da man ofte kommer hurtigere frem end busser eller bil. Vi tilbyder kendte mærker, så derfor er man altid sikre på at få en god kvalitet, uanset model.

Find din cykel her!

Hvilken cykel er den rigtige?

Med et så stort udvalg af cykler, er det ofte ikke let at beslutte. Derfor skal man tænke sig godt om, inden man beslutter sig for den rigtige model. Bruger man eksempelvis sin cykel som dagligdagscykel og handler ind undervejs, skal man selvfølgelig huske at se om der er en kurv og bagagebærer. Det anbefales også at cyklen får monteret nogle gode cykellygter. Mange gange sidder der også fastmonteret lygter på cyklen. Det samme gælder skærme og støtteben. Til udvidet sportstræning på asfalterede veje anbefales en let racercykel eller en god mountainbike, hvis man også vil ud i skoven. Mountainbikes findes både i hardtail og full suspension. Du kan læse mere om de forskellige cykeltyper på de respektive sider.

Stort udvalg online

I fysiske butikker er det ofte svært at finde den rigtige cykel. Af opbevaringsårsager skal den lokale forhandler i de fleste tilfælde begrænse sig til et begrænset udvalg af producenter og modelvarianter. Hos Sikker Cykling tilbyder vi et stort udvalg af producenter og produkter i alle prisklasser. Takket være vores partnere, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige cykel i forskellige størrelser og farver. Herefter leverer de direkte til din dør inden for meget kort tid. Vi leder dig videre til forhandleren med det samme og de er meget hurtigere og leverer ofte inden få dage.

Cykler til alle

At køre på cykel er blevet utrolig trendy. Flere og flere mennesker bruger deres fritid på mountainbikes, racercykler eller crosscykler for at have det sjovt, holde sig i form eller for at nyde naturen. Selv i hverdagen bliver cyklen stadig vigtigere som transportmiddel. For unge familier i byen er cyklen ofte et hurtigt og økologisk alternativ til bilen eller offentlig transport.