Tilbud cykel – Find de bedste priser

At spare er altid sjovt. Sikkercykling.dk tilbyder mange billige cykler, hvor der er penge at spare ift. normalprisen. Det er derfor værd at bruge lidt tid på at kigge rundt i shoppen, for at kunne sammenligne alle de interessante resterende varer med hinanden. Nogle af de resterende varer er fra sidste sæson og andre er bare sat på tilbud. Hvad enten det er en citybike, racercykel, elcykel eller MTB, så har vi altid gode priser på de forskellige modelprogrammer. Scroll ned på siden og find din næste model.

Nye tilbud kommer ofte

Uanset om det er tidligt på sæsonen, højsæson eller senere på året, er er altid grund til en ny cykel. Jul, påske, fars dag eller noget helt andet. Vi har samlet alle udvalgte modeller til dig, så du finder alle vores cykler på tilbud her på siden.

Find din cykel på tilbud her!

Cykeltilbud fra flere shops

Vi er selvfølgelig ikke selv ansvarlige for de reducerede priser, men de bliver styret af de forskellige samarbejdspartnere. Her på siden samler vi blot alle tilbud, hvilket gør det nemmere for dig, at finde ønskemodellen.

Resultatet er imponerende. Hver af vores forhandlere har deres foretrukne udvalg af mærker – så du finder de bedste tilbud fra alle større brands. Vores online side har derfor rigtig mange cykler på tilbud. Så snart vores partnere sætter en model ned i pris, kommer den automatisk her på siden. Derfor kan enhver cykelelsker finde, hvad man leder efter. Vores gode tilbud har absolut intet at gøre med billigt skrammel, restvarer eller udgåede modeller. De er på ingen måde underordnet kvalitet eller teknisk forældede, tværtimod.

Du får topmodeller til en tilbudspris, simpelthen fordi vores partnere skal rydde op i deres egne lager, for at kunne tilbyde det sidste nye. Så måske er du heldig, at du allerede i dag finder din ønskede model? Ellers hav tålmodighed, og du kan nemt finde din drømmecykel på kort tid. Nogle modeller kan være billige testcykler eller democykler, men det gør blot at du får den endnu billigere. Tilbud på cykler er ikke til at tage fejl af og gør det fordelagtigt for dig.

Mange mærker i cykelsalget

Vores partnere hjælper dig naturligvis, hvis du ikke ved, hvilken cykel der passer dig. Sortimentet er stort og fortsætter med at vokse. Er du mere på jagt efter en Citybike eller en Mountainbike? Måske elsker du en hurtig racercykel eller børnecykel til dine børn eller som gave til en du holder af. Uanset hvad, så indeholder denne side mange modeller, så du finder den perfekte cykel og kan se frem til besparelsespriserne.

Måske du allerede ved hvilken cykeltype du er på jagt efter? Vi tilbyder mange forskellige mærker fra eksempelvis Specialized, Scott eller Trek. Har du ledt efter disse mærker i lang tid, kan du nu være heldig at gøre et godt besparelseskøb.

Tilbud i hver cykelkategori

Vores sortiment af mountainbikes og andre modeller er særlig stort. I Danmark er MTB eksempelvis den langt mest populære sport indenfor cykelverdenen. Især mærker som Specialized eller Trek er af personer med kærlighed for MTB. Hver modelkategori er repræsenteret af utallige mærker, og du har det fulde udvalg. Hvis du ikke finder et passende tilbud i vores cykelsalg, er det ikke verdens ende. Der er stor chance, for at du finder vores andre billige cykler her. Med mange mærker i sortimentet på shoppen, finder du helt klart noget som du kan bruge. Talrige kategorier hjælper dig med at finde det rigtige cykeludstyr eller den rigtige cykel i den rigtige størrelse. Du bestiller modellerne direkte hos vores partner.

Udgået modeller

Hvert år findes der modeller fra sidste år, som ikke blev solgt. Derfor vil tiden altid være inde, for at du kan finde en årgangsmodel fra tidligere, du længe har ledt efter og endda til en overkommelig tilbudspris. Forhandlerne har altid flere resterende modeller på lager, der ikke er blevet solgt i løbet af sæsonen. Husk dog på at dette ikke er en masseproduceret vare, men snarere meget begrænsede modeller fra det foregående år, som ikke kan bestilles igen. Derfor har du ikke meget tid til at tænke over. Så vær hurtig og vælg en af de mange udgåede modeller i vores salg.

Hvorfor skal du vælge en sidste årsmodel? Fordi de i mange tilfælde er lige så teknisk godt udstyret som efterfølgeren. Cykler får kun en speciel tilføjelse hvert tredje eller fjerde år, hvor ramme, geometri og teknologier revideres. I mellem er der normalt kun et nyt farvedesign og tilpassede komponenter, som sjældent adskiller sig meget med hensyn til ydeevne. Så du får normalt en sammenligneligt veludstyret cykel til en meget bedre pris, og som regel også i et design, der ikke vil være der igen. Så hvis du blev forelsket i sidste års model af dit yndlingsmærke, og prisen er rigtig, skal du gå efter det.